Cilindersloten van Pfaffenhain zijn echte kwaliteits cilinders. De cilinders worden gemaakt in de fabriek van ABUS in Duitsland en zijn onderdeel van het merk ABUS. De cilinder lijn van Pfaffenhain (leverbaar als halve cilinders, dubbele cilinders en knopcilinders):

Pfaffenhain cilindersloten

Pfaffenhain EA cilinders

De Pfaffenhain cilinders type EA zijn cilindersloten voorzien van SKG3 keurmerk (hoogste beveiliging). Deze cilindersloten hebben een snij sleutel en zijn er in nikkel kleur, maar ook zwart of messing. 

Pfaffenhain Vitess cilinders
De Pfaffenhain cilinders type Vitess zijn cilindersloten voorzien van SKG3 keurmerk en certificaat dat wil zeggen dat sleutels alleen bij gemaakt kunnen worden op vertoon van het certificaat (met patent tot 2034).

Pfaffenhain Bravus cilinders

De Pfaffenhain cilinders type Bravus zijn cilindersloten met SKG3-keurmerk en certificaat (patent tot 2030). Daarnaast hebben deze cilindersloten keersleutels. Dit zijn platte sleutels voorzien van gaatjes en puntjes. Het voordeel is dat deze keersleutels aan beide kanten in het slot gestoken kan worden. 

Pfaffenhain Wavy Line Pro cilinders

De Pfaffenhain cilinders type Wavy Line Pro zijn voorzien van SKG3- keurmerk. Ook hebben ze een certificaat alleen het patent is verlopen. Om deze reden worden Wavy Line cilindersloten vaak alleen als nabestelling verkocht en worden voor nieuwe cilindersloten de Bravus cilinders aangeraden.Haverkampshop.nl verkoopt veel Pfaffenhain cilindersloten. U kunt hier een enkele cilinder bestellen maar ook gelijksluitende cilindersloten (met 1 sleutel te openen).